Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Προσχώρηση σε ρεύμα

Ο Μάκης Κοψίδης,παλιό στέλεχος του Συνασπισμού προσχώρησε στο Ρεύμα Βενιζέλου ,όπως πλέον παγιώνεται σαν ορολογία στην καθημερινή ρόη των ΜΜΕ.

Ο κ. Κοψίδης σε δήλωσή του αναφέρει πως το μεταπολιτευτικό μοντέλο «πνέει τα λοίσθια» και προσθέτει ότι αντί να λύνει τα προβλήματα τα επιδεινώνει. Ολο και πιο ορατή γίνεται η αδυναμία των κομμάτων, η δυστοκία των ηγεσιών. Το παλιό δεν μπορεί, αναζητείται το νέο. Ολο και πιο εμφανές γίνεται το πολιτικό κενό. Η πλειοψηφία των πολιτών προσδοκά σε μια νέα πολιτική πρόταση. Πρόταση προοδευτική και ρεαλιστική. Η προοπτική βρίσκεται στην δραστηριοποίηση του «ρεύματος» των ανανεωτικών δυνάμεων του δημοκρατικού χώρου.

Με μία περιπαικτική διάθεση υποδέχτηκε την απώλεια ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ευχαριστούμε τον Μ. Κοψίδη για την προσφορά του στο κόμμα μας, στο σύντομο χρονικό διάστημα που στάθμευσε στον ΣΥΝ στο συνεχές ταξίδι του από κόμμα σε κόμμα, ως αποσπασμένου από την υπηρεσία του και του ευχόμαστε καλή και μακρόχρονη διαμονή στο "ρεύμα Βενιζέλου.

Τα ερώτηματα που γεννιούνται αυτονόητα. Πώς επιλέγει ένα στέλεχος ενός αριστερού κόμματος την προσχώρηση σε ένα ανυπόστατο κομματικό φορέα; Υπήρχε στο παρελθόν η περίπτωση του Κοντογιαννόπουλου και του Μπίστη αλλά μιλούσαμε για ένα κόμμα και μάλιστα εν καιρώ εξουσίας λόγω των προσωπικών σχέσεων με τον Κώστα Σημίτη.Γνωρίζει κάτι ο Κύριος Κοψίδης που δεν ξέρουμε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

medeon poios les na einai o epomenos? O kounelakis mipos pou edose resital sta kanalia sto dimino tis dropis gia PASOK?