Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2008

Ελεος κύριε Αλογοσκούφη. Η αρχή του τέλους για press -gr.blogspot ;

Διαξιφισμοί στη Βουλή μεταξύ Αλογοσκούφη και Καστανίδη. Ο από του πρώτους που αποτέλεσε αντικέιμενο επιθέσων από το press -gr.blogspot άφησε σαφείς υπόνοιες ότι πίσω από το μπλογκ κρύβεται το ΠΑΣΟΚ.
Αρκεί να του θύμισουμε ότι οτί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποτέλεσε το Νούμερο ένα επιθέσεων και υποτιμιτικών σχολίων επωνύμων και κυρίως ανωνύμων αρθρογράφων του press -gr . Η υποβάθμιση συνολίκα του ΠΑΣΟΚ ως συνολικού κομματικού φορέα και ειδικά των στελεχών που τάχθηκαν στο πλευρό του Παπανδρέου στο δίμηνο της εσωκομματικής απελευθέρωσης του ΠΑΣΟΚ είναι επίσης αποδεικτική των διαθέσων των διαχειριστών του μπλογκ .


Θα επανέλθουμε αργότερα για το μεγάλο θέμα press -gr.blogspot και για την πτυχή της στάθμισης ελευθερίας του λόγου με τα όρια της ευπρέπειας και για την διακριτη ελευθερία των μλογκερς που πρεπει να περιφρουρηθεί όπως και δήποτε.

Να πούμε προκαταβολικά ότι είναι πολύ ύποπτος ο ρόλος του δημοσιογράγου του Βήματος Χίωτη που συμπεριφέρθηκε στο δελτίο του MEGA σαν εκτελεστικό όργανο δικαστικής εξουσίας που προαναγγέλει διώξεις αριθμιτικά και προσωπικά.

Εκτός των άλλων ίσως ένας ακόμα εκδοτικός πόλεμος έχει αρχίσει για όσους δεν το έχουν διαπιστώσει ακόμα. Η ιδιότυπη συμμαχία του κ. Ψυχάρη και Κουρή που τόσο παραστατικά απεικονίστηκε στις επιθέσεις και την απαξίωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από κοινού ίσως διέρχεται κρίση..;


Οφείλω να σημειώσω ότι είναι περιέργη η στάση της νέας ναυαρχίδας της ελληνικής μλογκόσφαιράς troktiko.blogspot απέναντι press-gr. Δεν περίμενε και εργατική αλληλεγγύη ένας δριμύς στο παρελθόν επικρίτης του Press για τις επιθέσεις του στον Παπανδρέου άλλα όχι και έτσι αγαπητό troktiko

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΣΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ.