Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !


Τακτικά το τελευταίο διάστημα μας αποστέλνει μηνύματα προς δημοσίευση ο υποψήφιος Βουλευτής Αναστάσιος Κουτσούκος





«Το δις εξαμαρτείν... ουκ ανδρός σοφού»!!!

Η κυβέρνηση έντρομη εγκαταλείπει πάλι τη Βουλή...

και αυτομάτως και την «δεδηλωμένη» !!

Δημοκράτες κρατάτε ψηλά - ακόμα και μόνοι σας -

τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης.!!!

Κάθε γωνιά είναι και μια «μικρή τοπική οργάνωση Πασοκ»!!

Την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου θα γίνει – επιτέλους - στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Βατοπεδίου. Η ΝΔ δεν έχει δηλώσει αν θα απουσιάζει για δεύτερη φορά τόσο από τη συζήτηση όσο και από την ψηφοφορία επί της πρότασης.

Η προανακριτική μπορεί να συσταθεί – κατά την άποψη νομικών κύκλων – και μόνο με την απόλυτη πλειοψηφία των παρόντων βουλευτών, αφού οι υπόλοιποι εγκατέλειψαν την βουλή...για να διασωθούν!!

Αν ξανα-αποχωρήσουν αυτόματα εγκαταλείπουν και την εξουσία – όπως το γαλλικό Μάη του 1968 - η έντρομη Γαλλική κυβέρνηση εγκατέλειψε το Παρίσι υπό το βάρος των εξεγερμένων. Ταυτόχρονα η ΝΔ χάνει και την «δεδηλωμένη».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτομάτως δικαιούται - υποχρεούται να προκηρύξει εκλογές, αφού διορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση, με την ευρύτερη ερμηνεία του Συντάγματος, ότι η Κυβέρνηση καταφανώς απώλεσε την «δεδηλωμένη» και σιωπηρώς παραιτήθηκε.!!!

Αν παραμείνουν στην Βουλή και δεν ψηφίσουν την προανακριτική επιτροπή τότε αυτομάτως είναι όλοι συνυπεύθυνοι του σκανδάλου και μόνο οι άμεσες εκλογές μπορούν να δώσουν δημοκρατική λύση.


Η απληστία των ολιγαρχικών - νεοφεουδαρχών
οδήγησε σε μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Ο υπερδανεισμός των πολιτών – «νεοσκλάβων» στους τραπεζίτες οδήγησε στη νέα «ιδιότυπη δικτατορία των συντηρητικών, των μηχανισμών καταστολής και των τραπεζιτών». Ως αντίδραση ήρθαν οι απρόσμενες – για τους αδαείς - μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις, παρά την θέληση των «εξωνημένων» συνδικαλιστών, δημοσιογράφων, «πρώην αριστερών – που τα πουλάνε όλα», «δημοσκόπων» και παρακρατικών μηχανισμών.

Ήδη από τις 21 Οκτωβρίου 2008 μια λαοθάλασσα ενωμένων – αυτονομημένων πολλές φορές - εργατών, αγροτών, φοιτητών, ανέργων, αστέγων, υπερδανεισμένων, απολυμένων...πλημμυρίζει το κέντρο της Αθήνας. Η δολοφονία του νεαρότερου ήρωα των λαϊκών κινητοποιήσεων, του «Αλέξη» ήταν και η χαριστική βολή για την παραπαίουσα ολιγαρχία.

Η υπόλογη για τα αναρίθμητα σκάνδαλα κυβέρνηση έντρομη εγκαταλείπει για πρώτη φορά τη Βουλή πριν τη συζήτηση πρότασης του Πασοκ για σύσταση «προανακριτικής επιτροπής» για την υπόθεση Βατοπαιδίου. Μέσα στη λαϊκή δυσαρέσκεια η κυβέρνηση προτείνει 28 δις δώρο στους ληστρικούς τραπεζίτες για τον «έλεγχο –δήθεν- της τραπεζικής ρευστότητας»!!

Ο πρόεδρος του Πασοκ κ. Γιώργος Παπανδρέου προτείνει το πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για τους ασθενέστερους οικονομικά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως το τέλος του 2009!!! Το Πασοκ δηλώνει: «όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες» και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια. Τερματισμός κάθε είδους κατασχέσεων, δεδομένου ότι κάθε μέρα υποβάλλονται 90 αιτήσεις κατάσχεσης!! Πάνω από 7.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 450.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους «δήμιους» του μεσαίωνα!!.

Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά – κεντρώα - αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!
Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, δημοκρατική κυβέρνηση!!

Δημοκράτες κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Βάλτε τη σημαία του Πασοκ στο μπαλκόνι, στο γραφείο, στο καφενείο και όπου μπορείτε. Κάντε την κάθε γωνιά και μια «μικρή τοπική οργάνωση Πασοκ»!! Μην περιμένετε όλα από την κομματική ιεραρχία!! Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Διαδώστε το μήνυμα της νίκης της δημοκρατικής παράταξης όπου και να βρίσκεστε, στη δουλειά στο γραφείο, στο εργοστάσιο, στο πανεπιστήμιο, στο σχολείο, στην οικοδομή, στο συνεργείο, στο περίπτερο, στο χωράφι, στο μετρό, στο λεωφορείο, στο δρόμο...

Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!
Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο δημοκρατικό τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα και ο πλανήτης άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"
Εκλογές Εδώ και Τώρα!!
Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

www.koutsoukos-anastasios.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

poly kalos o dr koutsoukos...agonistis

Medeon είπε...

Ολές οι φωνές έχουν την αξία τους. Ξεχάσαμε με τα χρόνια να συνδέουμε τις τραγικές στιγμές του παρελθόντος με τον παρόν