Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Θ. Πάγκαλος. Μία διαχρονική αξία





Είναι μία από τις συμπάθειες μας στο ΠΑΣΟΚ και δεν την κρύβουμε. Τον συμπαθείς ή μη δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις τις ιδιαιτερότητες του που τον κάνουν μοναδικό στην σημερινή ελληνική πολιτική σκηνή.


Από το σημερινό Έθνος

Ψηφοφόρος της ΝΔ, ο οποίος σύντομα θα γίνει... πρώην, έστειλε επιστολή στον Θ. Πάγκαλο δηλώνοντάς του ότι «επειδή δεν ξέρω και κάποιον άλλον απ το ΠΑΣΟΚ στο Υπόλοιπο Αττικής, θα ψηφίσω εσάς». Νωρίτερα, όμως, ανέφερε και ένα... αίτημα: «Ψηφίζω στο Υπόλοιπο Αττικής και θέλω να σας μιλήσω καθαρά, ήμουν ψηφοφόρος της ΝΔ, θέλω να αποχωρήσω και να ρθω προς εσάς, είμαι αρραβωνιασμένος στην Κρήτη και διαμένω εδώ, τα εκλογικά μου δικαιώματα είναι στον Ασπρόπυργο, θα ήθελα να βγάλω μία άδεια πρακτορείου ΟΠΑΠ»! Ο πρώην υπουργός άρπαξε την ευκαιρία και του έγραψε: «Σ ευχαριστώ πολύ για την ειλικρίνειά σου. Επειδή όπως λες προέρχεσαι από τον χώρο της ΝΔ, δεν είσαι ενημερωμένος ότι τα πελατειακά και ρουσφετολογικά συστήματα που ισχύουν εκεί δεν λειτουργούν στον δικό μας χώρο... Ούτε μπορώ ούτε θέλω λοιπόν να σου δώσω αντάλλαγμα για την ψήφο σου»...

3 σχόλια:

ckoutros είπε...

Επισης ειχε πει πως αν δε βρεθουν στοιχεια για τη σχεση Γερμανου και ΚΚΕ θα παραιτηθει. Τι περιμενει;;;

ckoutros είπε...

Δε πειραζει , λαθη γινονται. Δε θυμαμαι τι εγραψα ακριβως.
"τα πελατειακά και ρουσφετολογικά συστήματα που ισχύουν εκεί δεν λειτουργούν στον δικό μας χώρο" σχολιασα οτι αυτο ειναι μεγαλο ψεμα, λες και δε θυμομαστε.

Medeon είπε...

Αγαπητέ Κρις

καλώς ήρθες

Για ποιούς λόγους έχει πάρει μονοπώλιο ο κ. πάγκαλος την κοντρα με το ΚΚΕ δεν το γνωρίζω.
Οταν μπαινεις στην πολιτικη δεν γίνεσαι απλά μια φορα δικηγορος αλλα περισσοτερες!