Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2007

Δικαίωμα διεκδίκησης αναδρομικών σε βάθος πενταετίας σε συμβασιούχους

Εξομοιώνεται σε βάθος πενταετίας αντί διετίας όπως ίσχυε μέχρι πρότινος η διεκδίκηση αναδρομικών για τους πολύπαθους συμβασιούχους ενώ εξομοιώνονται μισθολογικά με τους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους(απόφαση(1129/07 του Ειρηνοδικείου Αθηνών ).
Με τη δικαστική απόφαση ανοίγει ο δρόμος για τη δικαστική διεκδίκηση πολλών αντίστοιχων επιδομάτων από την πλευρά των συμβασιούχων για να αποκατασταθεί ή σε βάρος τους μισθολογική αδικία.Καλο θα ήταν οι εργαζόμενοι όμως να μην αρκεστούν και αυτή τη φόρα σε υποσχέσεις της κυβέρνησης για λύση με νομοθετική ρυθμιση.Προσφατα σε γνωμοδότηση του το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους αποφάσισε παρόλη την κρίση ως αντισυνταγματικού του πλαφόν στο εφάπαξ να μην χορηγήσει το υπόλοιπο ποσό του εφαπαξ σε οσους δεν εχουν καταθέσει αγωγή στα δικαστηρια.Εμπαιγμος και κοροϊδία σε βάρος του μισθωτού και του συνταξιουχου ακομα μια φορα οπως και με το ΛΑΦΚΑ επι Σημιτη.Οι δικηγοροι παντως τριβουν τα χερια τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Ανδρομικα πενταετίας σε συμβασιουχούς»

Ρε παιδιά, τι ξεκίνημα είναι αυτό; Ύστερα από υπόδειξη, μπαίνω στο blog σας και ο πρώτος τίτλος που διαβάζω (ο παραπάνω) με τρεις πολυσύλλαβες λέξεις έχει λάθος τις δύο: 1. Ανδρομικα, λείπει ένα γράμμα και ο τόνος. 2. Συμβασιουχούς, λάθος τονισμός, σε άλλη συλλαβή. Φυσικά, δεν διάβασα παρακάτω.
Εάν δεν διορθωθείτε, καταρώμαι να έχετε μεγίστη αποτυχία. Να μην περπατήσει το εγχείρημά σας ούτε βήμα. Φτάνει πια ο εξευτελισμός της γλώσσας μας. Μάθετε πρώτα να γράφετε ελληνικά και μετά να στήσετε blog.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο 7:54 πμ. Μπαίνοντας ξανά στο blog σας είδα να έχετε διορθώσει τον τίτλο για τον οποίο σας επέπληξα με ομολογημένη σκληρότητα. Με πολλή χαρά λοιπόν αίρω την ... κατάρα μου και σας εύχομαι ολόψυχα, πάντα διορθούμενοι, να σημειώσετε άριστη επιτυχία.

nkalomiris είπε...

Εύχομαι καλή αρχή. Καιρό περιμέναμε την είσοδό σας στην blogόσφαιρα.

βοιωτός είπε...

Δυνατό ξεκίνημα. Καλή επιτυχία.

Medeon είπε...

Αγαπητέ ανωνυμε θα προσπαθήσω εν καιρώ να βελτιώσω τον λίγο πρόχειρο τρόπο που γράφω.

Φίλε Βοιωτέ, φίλε Τροφώνιε
Ευχαριστώ πολύ.Θυμίζει την παλιοπαρέα που ξεκίνησε και στο viotia.blogspot.
Να είστε καλά.