Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

O Λάκης τα παίζει όλα για όλα. Οτί τσιμπήσουμε στις δημοσκοπήσεις και γρήγορα...




Καλό μήνα σε όλους. Όταν πρίν από λίγους μήνες παρέα με τους καταξιωμένους bloggers Παναγίωτη Παπαχατζή και Στέλιο Μ. φέρναμε στην επιφάνεια το θέμα της επιλεκτικής σάτιράς του Λαζόπουλου με αφορμή τότε το ξεπούλημα του ΟΤΕ που το φόρτωνε στο ΠΑΣΟΚ ο απίθανος, εγώ τουλάχιστον δεν μπορούσα να προβλέψω την έκταση που θα έπαιρνε το θέμα τις τελευταίες δύο μέρες. Μέχρι και γκρούπ έγινε στο facebook σχεδόν μέ τον ίδιο τίτλο του παλιού μου άρθρου που βλέπεται στο παρακάτω link




Λάκης: Ο σύγχρονος κυβερνητικός εκπρόσωπος της επιθεώρησης


Τις τελευταίες μέρες έκαναν την εμφάνιση τους άρθρα σε διάφορα δημοφιλή μπλογκς ανάλογες παρεμβάσεις. Δέιτε ενδεικτικά ορισμένα


Ο «νταβατζής» του «νταβά» του... Λαζόπουλος


Είναι αλήθεια ότι προχθές στην εκπομπή του Ο Λαζόπουλος ξεπέρασε κάθε όριο εμπάθειας για τον Γίωργο Παπανδρέου. Ένιωσέ την ανάγκη να βάλει όλη την μαεστρική του σατιρική τέχνη όλως τυχαίως στην καλύτερη δημοσκοπικά στιγμή για τον Παπανδρέου.Τι Forest Gump τον αποκάλεσε, τι άχρηστο τον περιέγραψε έμμεσα μέσα από τα σχόλια του. Μάλιστα πήγε έχθες ένα βήμα παρακάτω. Φώναζε ο Λάκης, κραύγαζε για την αδυναμία του Καραμανλή λέει να αντιμετωπίσει την διαφθορά. Συγνώμη κύριε Λαζόπουλε πότε πολέμησε υπεύθυνα ο κύριος Καραμανλής την διαπλοκή και την διαφθορά για να σας απογοητευσει τώρα? Ποιός σας λέει ότι επειδή του προσφέρετε σταθερά της υπηρεσίες που παρείχε παλαιότερα ο Χάρυ Κλύν στην Δεξιά του Μητσοτάκη, ότι η πλειοψηφία των Έλληνων πολιτών τον ψήφισε για να κάνει κάθαρση? Να μην ανάγετε παράκαλω την δική σας δοσοληψία σε κανόνα για την κρίση του ελληνικού λάου. Δεν είναι θύμα ο Καραμανλής, είναι συμμέτοχος. Όταν το άστρο του επίσημου κυβερνητικού εκπροσώπου Ρουσσόπουλου δύει τότε ο σατιρικός αντικαταστάτης του παλεύει ακόμα να μας πείσει αλήθεια θα ηθέλα να ήξερα για τι ακριβώς. Μήπως όμως είναι και η ώρα και εμείς οι bloggers να κάνουμε κάτι ? Είμαστε εργαζόμενοι, φορολογούμενοι , καταναλωτές άλλα είμαστε και τηλεαθατές και έχουμε επιλογή. Έστω και προσωρινά να αποδείξουμε ότι ενα αναμφισβήτητο σατιρικό ταλέντο δεν προσφέρει τίποτα όταν γίνεται όπλο εξυπηρέτησης μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων και χειραγώγησης του κοινού αισθήματος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Medeon,

Itan aisxros tin Triti.

Alla nomizo oti to parakane kai ton pirane xampari.

To tragiko bebaia einai oti o ALFA gia xekarfoma katafanestata ebgale sto deltio simera olo tin kritiki tou gia tin ND!!! Ama akouges to deltio ston ALFA nomizes oti den kritikare katholou to PASOK!

Pos mporei kai kritikarei kapion gia auta POU (NOMIZEI) THA KANEI

pio poli

apo kapion giauta pou kanei.

To eixa diavasei to arthro sou kai sumfonousa mazi sou alla den ithela na afiso sxolia giati den that tou epipedou autou tou Blog kai kalitera na min po tin gnomi mou gia to pou mporei (kata ena meros) na ofeilete auti h sumbatheia tou pros ton Kostaki.

Mporei omos na tous gurisei boumerang opos egine persi me to MEGA kai ton Benizelo an thumasai.

Alessandro.

Medeon είπε...

Αλεσσάνδρο έχεις γινει τακτικος σχολιαστης και με χαροποιει πολυ αυτο. Το κακο με τον Λαζοπουλο ειναι οτι επειδη ειναι εξυπνος και πολυ καλος στην σατιρα, πολλοι φιλοι μου τον βλεπουν χωρις να καταλαβαινουν οτι εχει σχεδιο.

Αλλας ας ειναι καποια στιγμη ολων το αστρο σβηνει και μονο το χαρισμα δεν αρκει.