Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ «ΑΛΕΞΗ»


Λάβαμε και δημοσιεύουμε και το ακόλουθο μήνυμα


Οι έλληνες δημοκρατικοί πολίτες οφείλουν ευλαβικά «να τιμήσουν τον Αλέξη» το νεαρότερο αγωνιστή της δημοκρατίας που «έπεσε» από τις σφαίρες του παρακράτους.

Η δημοκρατία και τα ΜΜΕ: Η δημοκρατία είναι το καλύτερο έως σήμερα Πολίτευμα και οι δημοσιογράφοι οφείλουν να είναι οι «υπηρέτες» της δημοκρατίας. Η συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΝΕΤ την ώρα του δελτίου ειδήσεων (στις 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15.00 μμ), που διέκοψε την κανονική ροή του προγράμματος με πανό που έγραφαν "Σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση και βγείτε στους δρόμους"...είναι ενθαρρυντικό μήνυμα ότι οι πολίτες αντιστέκονται!!

Η δολοφονία του Αλέξη: Η δολοφονία του Αλέξανδρου – Ανδρέα Γρηγορόπουλου άναψε την σπίθα στην κοινωνική πυριτιδαποθήκη που ήταν ήδη έτοιμη να εκραγεί. Ο άδικος χαμός του Αλέξανδρου πυροδοτεί και την εξέγερση της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη που βρίσκεται κάτω από φεουδαρχικές κυβερνήσεις.

Οι ευρωπαϊκές αντιδράσεις: Ήδη ο φεουδάρχης πρόεδρος της Γαλλίας με νωπές τις μνήμες των ταραχών που συντάραξαν τη Γαλλία το 2005, με πρωταγωνιστές μαύρους μετανάστες, αντιλήφθηκε αμέσως το «βαθύτερο μήνυμα» των επαναστατημένων της «Βαστίλης» και τον εαυτό του ως ένα νέο Λουδοβίκο και δήλωσε: «Οι Γάλλοι λατρεύουν να με βλέπουν στην άμαξα με την Κάρλα, όμως είναι οι Γάλλοι που αποκεφάλισαν τον βασιλιά τους Λουδοβίκο»

Η συμπάθειά προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία: Ο σοσιαλιστής κ. Ζακ Λανγκ, πρώην υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας επί Φρανσουά Μιτεράν, εξέφρασε χθες τη συμπάθειά του προς τον ελληνικό λαό και τη νεολαία, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές παρόμοιες αναταραχές στη Γαλλία. «Ως εξωτερικός παρατηρητής, ξέρω ότι θα πρέπει να μιλήσω πολύ προσεκτικά, αφού με κανέναν τρόπο δεν υποστηρίζω τις βιαιότητες. Θέλω όμως να εκφράσω την αγάπη μου και τη συμπάθειά μου προς τον ελληνικό λαό και την ελληνική νεολαία, που είναι γεμάτη ενέργεια, ταλέντο και θέληση....Αυτό που ο ελληνικός λαός εκφράζει σήμερα μπορεί να το νιώσουν και άλλοι λαοί και ιδιαίτερα στη Γαλλία, όπου κινδυνεύουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες δυσκολίες τον ερχόμενο Ιανουάριο».

Η ανάληψη ευθυνών: Η ανάληψη ευθυνών για το τέλμα του κοινωνικού και πολιτικού μας βίου δεν πρέπει να είναι μόνο φραστική αλλά να συνοδεύεται και από τις παραιτήσεις όλων των υπευθύνων.

Οι δημοκρατικοί πολίτες πιστεύουν ότι όσοι προβαίνουν σε κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος θα έχουν την τύχη των Απριλιανών και οι ηγεσίες των “υπηρεσιών ασφαλείας” που δολοφονούν ανήλικους και χτυπάνε-βασανίζουν αδιάκριτα τους πολίτες θα δικαστούν με τον “νόμο περί βασανιστηρίων” όπως τα “πρότυπά τους οι Χουντικοί Απριλιανοί”.

Οι δημοκρατικοί πολίτες καλούνται να υπερασπίσουν την Δημοκρατία από κάθε εκτροπή της εμφανή ή “αφανή”.

Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Η νίκη είναι δική σας!!!

Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας

www.koutsoukos-anastasios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: