Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2009 – ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ


Δημοσίευση μηνυμάτων που λαμβάνουμε συνέχεια




Το 2009 φέρνει την "πραγματική αλλαγή" με τη νέα Δημοκρατική Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ
Το νέο έντιμο Πασοκ θα γίνει κυβέρνηση ακόμα και "αν δεν το θέλουν κάποιοι" εντός και εκτός Πασοκ
Ο "πραγματικός ανασχηματισμός" της κυβέρνησης θα έρθει μετά τις επικείμενες εκλογές
Με το τέλος του 2008 τελειώνει και η «πολιτική -διακομματική- μαφία»
που ταλάνισε την Αμερική, την Ευρώπη και την Ελλάδα
Όσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά.
Το 2008 μας εγκαταλειψε αφήνοντας πίσω του
έναν άκρατο νεοφιλελευθερισμό υπό κατάρρευση παρά τα «πρόσκαιρα» δεκανίκια του και μια παραπαίουσα φεουδαρχική Ευρώπη. Η υπερήφανη δημοκρατική ελληνική νεολαία ξεσηκώθηκε και τίμησε τον άδικο χαμό του νεαρότερου ήρωα της δημοκρατίας του «Αλέξη» που έπεσε από τις σφαίρες του παρακράτους. Η πρωτοφανής αφύπνιση της Ελληνικής νεολαίας για την οποία πολλοί «σχολιαστές – υπηρέτες της Φεουδαρχίας» πίστευαν ότι δεν έχει στόχους και οράματα είναι ελπιδοφόρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Μια δημοκρατική αγωνιστική σελίδα γράφτηκε στην καρδιά της Αθήνας και των άλλων μεγαλουπόλεων και απευθύνθηκε προς την παραπαίουσα ολιγαρχική – φεουδαρχική κυβέρνηση, αλλά και προς διάφορους «δημοσιογράφους», «δημοσκόπους», «συνδικαλιστές» και «κομματικούς παράγοντες - όλων των κομμάτων» που με τον «τρόπο τους» στήριζαν την ντόπια ολιγαρχία. Οι «αναλυτές-στυλοβάτες της φεουδαρχίας (μεσαιωνικού τύπου) τα έχουν χάσει» μπροστά στην αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα της δημοκρατικής νεολαίας μας, η οποία ακόμα δεν είπε την τελευταία λέξη στο πεδίο των διεκδικήσεων.
Το 2009 ήρθε με το όραμα της "νέας αλλαγής" και υπόσχεται μια νέα ελπίδα
στην ανθρωπότητα. Οι δημοκρατικοί νέοι της Αμερικής, της Ευρώπης και της Ελλάδας πιστεύουν σε αυτή την αλλαγή και ελπίζουν ότι ο Ομπάμα θα τους δικαιώσει και θα προχωρήσει μια σειρά δημοκρατικών αλλαγών που έχει ανάγκη ο πλανήτης, η Ευρώπη και η Ελλάδα.
Η κατάσταση της χώρας μας αλλά και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μας οδηγούν σε άμεση προσφυγή στις κάλπες που είναι η πιο έντιμη λύση για γρήγορη διέξοδο από τα σημερινά προβλήματα. Περίπου 7.500.00 πολίτες είναι υπερχρεωμένοι και περίπου 500.000 σπίτια κατάσχονται τη στιγμή που η ολιγαρχία διάγει βίον αυτακράτορα Λουδοβίκου!!! ΄Ομως, όσο αυξάνονται οι δανειολήπτες τόσο μεγαλώνει η επιθυμία για αλλαγή και κατάλυσης των "Βερσαλλιών"!!!. Μόνο το Πασοκ εγγυάται μια "νέα σεισάχθεια" που θα σώσει τους δανειολήπτες από τις ληστρικές τράπεζες. Ο "πραγματικός ανασχηματισμός" της κυβέρνησης θα έρθει μετά τις επικείμενες εκλογές και θα αναδείξει αυτοδύναμη, ισχυρή δημοκρατική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του έντιμου, δημοκρατικού, χαρισματικού ηγέτη κ. Γιώργου Παπανδρέου και θα στελεχώνεται από «νέα, έντιμα και ικανά πρόσωπα». Το Πασοκ θα γίνει κυβέρνηση ακόμα και "αν δεν το θέλουν κάποιοι" εντός και εκτός Πασοκ.
Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη
είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ, που είναι η μοναδική πλέον ελπίδα των μαθητών, εργατών, αγροτών, φοιτητών, δασκάλων, καθηγητών, υπαλλήλων, ανέργων, αστέγων, υπερδανεισμένων… Οι Δημοκρατικοί Πολίτες καλούνται να προασπίσουν την Δημοκρατία από κάθε εκτροπή της εμφανή ή “αφανή”. Το Πασοκ σαρώνει -περά τις άοκνες προσπάθειες των "δημοσκόπων να κρύψουν την αλήθεια - σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει - είτε το θέλει είτε δεν το θέλει - ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Ο νέος μας Πρωθυπουργός -είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν- θα είναι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, η μοναδική μας ελπίδα, είναι πανέτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της Ελλάδος.
Δημοκράτες όλων των "παρατάξεων, αποχρώσεων και ιδεολογιών" ακολουθήστε τον κ. Παπανδρέου με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά , ενθουσιασμό, πίστη και ήθος!!
Όσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά.
Το Πασοκ θα γίνει κυβέρνηση ακόμα και "αν δεν το θέλουν κάποιοι" εντός και εκτός Πασοκ.
Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Δώστε το χέρι σε όσους είναι "εγκλωβισμένοι" και επιστρέφουν κατά μυριάδες στο νέο έντιμο Πασοκ. Τα ετοιμόρροπα καταρρέουν. Η δημοκρατία ενίκησε. Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!
Η νίκη είναι δική σας!!!
Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας
www.koutsoukos-anastasios

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thelo na asxolitho me to agapimeno mou kanali gia akomi mia fora.

To megalo kanali pou to theoro pleon to megalo stirigma tou mikrou kostaki pali egrapse xtes.

Maria spiraki: O karamanlis thimise andrea papandreou o opoios allaxe Papantoniou me Genimata. (antistixo tou Papathanasiou me Alogoskoufi)

Prepei kapoios na pei se ayto to vlito oti O Papantoniou me Ph.D sto Cambridge kai spoudes stin Ameriki sta oikonomika oudemia sxesi exei me ton Papathanasiou pou den xerei ti tou ginetai apo oikonomika.

Opos kai kamia sxesi den exei o mikros kostakis me ton megalo Andrea.

Pleon o Ellinikos laos exei to mellon pou tou axizei. Afou tou pernan oti annoisia theloun einai axios tis miras tou.

I opia mira einai:

Kathe ellinas na ginei ipiretis tou kathe germanou h filandou sto exoxiko pou tha exei autos sto Ellada pano sta kamena dasi kai stis katapatimes akrogiales pou ta zoa xepoulisan gia ena karo louloudia sta elleina bouzoukia...

Alessandro.

Ανώνυμος είπε...

poli kalos o dr koutsoukos!

Medeon είπε...

Φίλε Αλεσσάνδρο

Η επικοινωνιακή καταιγίδα για να μας πείσουν για την δύναμη ενός ανασχηματσιμού θα περάσει και θα διαψευτεί πάλι από την πραγματικότητα. Εμείς το φωνάζουμε μήνες τώρα για την επικοινωνιακή τακτική του καναλιού. Αλλά και ο πράσινος οίκος καλό θα ήταν να ταρακουνηθεί λίγο. Να αλλάξει κάτι στην συγκυρία.