Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ Η «ΜΙΖΑ» ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ

Καταγιστικός ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μας αποστέλλει αρκετά άρθρα και δημοσιεύουμε αρκετά από αυτά.




Τα «Δεκεμβριανά 2008» έμειναν στην ιστορία ενός λαού

που δεν αντέχει άλλο την «ιδιότυπη δικτατορία».

Οι τραπεζίτες ευημερούν και «αγοράζουν εταιρείες» και οι πολίτες πένονται.!
Όλοι στην πανελλαδική απεργία της 24 Φλεβάρη.

Μην περιμένετε από «τρίτους» να ρίξουν την δεξιά!!
Τη νίκη θα φέρει ο αγώνας!!
Αγροτιά προχώρα δίπλα σου και εμείς…
Αμερικάνος ξεκλήρισε την οικογένειά του επειδή έμεινε άνεργος!!!
30.000 αστυνομικοί δεν μπορούν να φοβίζουν το λαό!!
Όσοι παρακρατικοί βασανίζουν πολίτες–διαδηλωτές θα δικαστούν...
Όταν κατάσχεται το σπίτι του γείτονα...θα κατασχεθεί και το δικό σου!
Λαέ, Αν δεν γκρεμίσεις την φεουδαρχία σε περιμένει η σκλαβιά και η αυτοκτονία!
Λαέ, Υπάρχει λύση πριν αυτοκτονήσεις: Γκρέμισε αυτούς που σε οδηγούν στην αυτοκτονία!
Όταν κατάσχεται το σπίτι του γείτονα...θα κατασχεθεί και το δικό σου!
Αγρότες της Κρήτης Νικήσατε...κατεβείτε πάλι στην Αθήνα και γκρεμίστε την ολιγαρχία!!!
Από το Τσοβόλα δώστα όλα στο λαό... στο Παπαθανασίου δώστα όλα στους τραπεζίτες!

Η Ελληνική "Εργκενεκόν" καταρρέει γιατί έγινε ορατή και απέτυχε!!!

Οι «αναλυτές-στυλοβάτες» της φεουδαρχίας (μεσαιωνικού τύπου) τα «έχουν χάσει» μπροστά στην αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα της δημοκρατικής νεολαίας μας, των αγροτών, εργατών φοιτητών, οι οποίοι ακόμα δεν είπαν την τελευταία λέξη στο πεδίο των διεκδικήσεων. Η ιδιότυπη και οικονομικά αδίστακτη δικτατορία ολιγαρχικών, τραπεζιτών και παρακρατικών μηχανισμών καταρρέει… Άφωνη η κοινή γνώμη είδε τους «παρακρατικούς μηχανισμούς» να «χτυπάνε αλύπητα» τους αγέρωχους δημοκρατικούς αγρότες της Κρήτης και κατόπιν ακόμα και τον Πρόεδρο του Πασοκ ο οποίος «τόλμησε» να μην τους «ειδοποιήσει» να πάει στον Πειραιά!! Μόνο σε περιόδους δικτατορίας οι αρχηγοί κομμάτων και οι πολίτες δηλώνουν στην Ασφάλεια που και πότε θα πάνε!!! Οι δημοκρατικοί πολίτες ποτέ δεν θα επιτρέψουν τον περιορισμό συγκεντρώσεων και μετακινήσεων ελευθέρων ελλήνων πολιτών!!! Το καθεστώς της στρατιωτικής δικτατορίας που επιβλήθηκε από τις 21 Απρίλη 1967, ήταν φασιστικό, στυγνό, τρομοκρατικό. Το σημερινό καθεστώς είναι παρόμοιο, απλά καλύπτεται κάτω από μια «δήθεν ιδεολογία που έχει ήδη καταρρεύσει» όπου βασιλεύει η τρομοκρατία, η «μίζα» και η φτώχεια. Ο Πρόεδρος του Πασοκ δεν χρειάζεται να «ειδοποιεί» κανέναν ειδάλλως... δεν έχει ελευθερία μετακίνησης και είναι "υπό περιορισμόν"!


Η ληστρική ακόρεστη απληστία των ολιγαρχικών - νεοφεουδαρχών οδήγησε σε μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα τα τελευταία χρόνια. Οι τραπεζίτες ευημερούν και «αγοράζουν εταιρείες» και οι πολίτες πένωνται.! Ο υπερδανεισμός των πολιτών – «νεοσκλάβων» στους τραπεζίτες οδήγησε στη νέα «ιδιότυπη δικτατορία των συντηρητικών, των μηχανισμών καταστολής και των τραπεζιτών». Ως αντίδραση ήρθαν οι απρόσμενες – για τους αδαείς - μεγαλειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις, παρά την θέληση των «εξωνημένων» συνδικαλιστών, δημοσιογράφων, «πρώην αριστερών – που τα πουλάνε όλα», «δημοσκόπων» και παρακρατικών μηχανισμών.
Μια λαοθάλασσα ενωμένων – αυτονομημένων πολλές φορές - εργατών, αγροτών, φοιτητών, ανέργων, αστέγων, υπερδανεισμένων, απολυμένων...πλημμυρίζει ήδη από τις 21 Οκτωβρίου 2008 το κέντρο της Αθήνας. Η δολοφονία του νεαρότερου ήρωα των λαϊκών κινητοποιήσεων, του «Αλέξη» ήταν και η χαριστική βολή για την παραπαίουσα ολιγαρχία (και έπεται συνέχεια)... Τα «Δεκεμβριανά 2008» έμειναν στην ιστορία ενός λαού που δεν αντέχει την «ιδιότυπη δικτατορία».
Η υπό παραίτηση, παραπαίουσα ολιγαρχική κυβέρνηση δεν έχει την «δεδηλωμένη» από την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου που έγινε στην ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για σύσταση ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Βατοπεδίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτομάτως δικαιούται - υποχρεούται να προκηρύξει εκλογές, αφού διορίσει υπηρεσιακή κυβέρνηση, με την ευρύτερη ερμηνεία του Συντάγματος, ότι η Κυβέρνηση καταφανώς απώλεσε την «δεδηλωμένη» και σιωπηρώς παραιτήθηκε (και παραμένει αντισυνταγματικά) !!! Αφού δεν ψηφίσαν την προανακριτική επιτροπή τότε αυτομάτως είναι όλοι συνυπεύθυνοι του σκανδάλου και μόνο οι άμεσες εκλογές μπορούν να δώσουν δημοκρατική λύση σε μια χώρα υπό κατάρρευση.
Ο πρόεδρος του Πασοκ κ. Γιώργος Παπανδρέου προτείνει το πάγωμα των δανειακών υποχρεώσεων για τους ασθενέστερους οικονομικά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως το τέλος του 2009!!! Το Πασοκ δηλώνει: «όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες» και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια. Τερματισμός κάθε είδους κατασχέσεων, δεδομένου ότι κάθε μέρα υποβάλλονται 90 αιτήσεις κατάσχεσης!! Πάνω από 7.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 450.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους «δήμιους» του μεσαίωνα!!. Οι τραπεζίτες πήραν τα 28 δις και κάνουν «μπίζνες» και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη.
Σε όλο τον πλανήτη, σήμερα, όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά – κεντρώα - αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!! Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Ο Ομπάμα ήδη υιοθετεί τη «νέα σεισάχθεια». Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!!

Ο νέος μας Πρωθυπουργός -είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν- θα είναι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, η μοναδική μας ελπίδα, είναι πανέτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση της Ελλάδος. Δημοκράτες όλων των "παρατάξεων, αποχρώσεων και ιδεολογιών" ακολουθήστε τον κ. Παπανδρέου με αξιοπρέπεια, αξιοπιστία, σιγουριά , ενθουσιασμό, πίστη και ήθος!! Μην τα περιμένετε όλα από την κομματική ιεραρχία!! Δώστε το χέρι και στις άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. Εσείς είστε ο κυρίαρχος λαός!! Διαδώστε το μήνυμα της νίκης της δημοκρατικής παράταξης όπου και να βρίσκεστε.


Αγρότες, εργάτες, φοιτητές, άνεργοι, άστεγοι, υπερδανεισμένοι, απολυμένοι
, χρεοκοπημένοι, μην αυτοκτονήσετε...γκρεμίστε τους από την εξουσία...εδώ και τώρα!!!

Όσο αργούν οι εκλογές τόσο μεγαλώνει η διαφορά.

Το Πασοκ θα γίνει κυβέρνηση ακόμα και "αν δεν το θέλουν κάποιοι" εντός και εκτός Πασοκ.

Αγέρωχα νιάτα περήφανα γηρατειά κρατάτε ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Δώστε το χέρι σε όσους είναι "εγκλωβισμένοι" και επιστρέφουν κατά μυριάδες στο νέο έντιμο Πασοκ. Τα ετοιμόρροπα καταρρέουν. Η δημοκρατία νίκησε. Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!

Η νίκη είναι δική σας!!!

Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος

Υποψήφιος Βουλευτής Πασοκ Β΄ Αθήνας


Δεν υπάρχουν σχόλια: