Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Η ΝΕΑ «ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ»

Ακόμα ένα άρθρο του κυρίου Κουτσούκου.



Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο»

από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!!

Η «πορεία για την αλλαγή» ξεκίνησε

Από την Καλαμάτα!!!

Εκλογές Εδώ και Τώρα!!!

Η «πορεία για την πτώση» της δεξιάς...

ξεκίνησε από την Καλαμάτα (2009)

«Προέχει η προστασία των αδυνάτων»

Διακήρυξη Πασοκ, Καλαμάτα (2009)

Η ιδιότυπη δικτατορία ολιγαρχικών, τραπεζιτών

και παρακρατικών μηχανισμών καταρρέει…

«Ομοφώνως απεφασίσαμεν να λάβωμεν τα άρματα,

και να ορμήσωμεν κατά των τυράννων».

Διακήρυξη της απελευθέρωσης της Καλαμάτας (1821)

Ο νέος πανάξιος ηγέτης του Ελληνισμού, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με τον αέρα της νίκης ξεκίνησε την «πορεία προς την αλλαγή» από την Καλαμάτα. O αυριανός Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου παρουσίασε τη δική του «διακήρυξη, δηλ. το σχέδιο του κόμματος του για την έξοδο από την οικονομική κρίση και να ζήτησε εκ νέου την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Προέχει η προστασία των αδυνάτων και η στήριξη της μεσαίας τάξης, και υπόσχεται ανόρθωση του κοινωνικού κράτους με επενδύσεις στην υγεία, την παιδεία και τις δημόσιες επενδύσεις. Επίκαιρα είναι τα «Μέτρα επανόρθωσης (σεισάχθεια)»: Στα πλαίσια της σεισάχθειας (αποτίναξης βαρών), ο Σόλων κατάργησε τα υφιστάμενα χρέη ιδιωτών προς ιδιώτες και προς το δημόσιο, απελευθέρωσε όσους Αθηναίους είχαν γίνει ΔΟΥΛΟΙ λόγω χρεών στην ίδια την Αθήνα και επανέφερε στην πόλη όσους εν τω μεταξύ είχαν μεταπωληθεί στο εξωτερικό.

Η Καλαμάτα απελευθερώνεται πρώτη το 1821 από τους Τούρκους. Των επαναστατικών τμημάτων που μπήκαν στην πόλη, ηγούντο ο Κολοκοτρώνης, οι Μαυρομιχαλαίοι, ο Παπαφλέσσας, ο Νικηταράς και ο Κεφάλας. Η διακήρυξη της απελευθέρωσης εκ μέρους του «φιλογενούς αρχιστρατήγου» των Σπαρτιατικών στρατευμάτων Πέτρου Μαυρομιχάλη και της Μεσσηνιακής Συγκλήτου, έλεγε τα εξής: «Ο ανυπόφορος ζυγός της Οθωμανικής τυραννίας εις το διάστημα ενός και απέκεινα αιώνος, κατήντησεν εις μίαν ακμήν, ώστε να μην μείνη άλλο εις τους δυστυχείς Πελοποννησίους Γραικούς, ει μη μόνον πνοή και αυτή δια να ωθή κυρίως τους εγκαρδίους των αναστεναγμούς. Εις τοιαύτην όντες κατάστασιν στερημένοι από όλα τα δίκαιά μας, με μίαν γνώμην ομοφώνως απεφασίσαμεν να λάβωμεν τα άρματα, και να ορμήσωμεν κατά των τυράννων. Πάσα προς αλλήλους μας φατρία και διχόνοια, ως καρποί της τυραννίας απερρίθφησαν εις τον βυθόν της λήθης, και άπαντες πνέομεν πνοήν ελευθερίας». Στην Καλαμάτα κυκλοφόρησε και η πρώτη ελληνική εφημερίδα σε ελληνικό έδαφος, η «Ελληνική Σάλπιγξ», από το Θεόκλητο Φαρμακίδη.

Σήμερα πάνω από 7.500.000 πολίτες είναι υπερδανεισμένοι και πάνω από 450.000 σπίτια κατάσχονται, ενώ οι ληστρικές τράπεζες έχουν υπερκέρδη και οι υπάλληλοι των εταιρειών κατάσχεσης θυμίζουν τους «δήμιους» του μεσαίωνα!!. Οι τραπεζίτες πήραν τα 28 δις και κάνουν «μπίζνες» και δεν δίνουν κανένα χαμηλότοκο δάνειο ανακούφισης στον κοσμάκη. Το Πασοκ δηλώνει: «όχι λευκή επιταγή στους τραπεζίτες» και ουσιαστικά κινείται προς μια νέα σεισάχθεια. Τερματισμός κάθε είδους κατασχέσεων, δεδομένου ότι κάθε μέρα υποβάλλονται 90 αιτήσεις κατάσχεσης!!

Η λαοθάλασσα που έπνιξε την Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008 είχε την επαναστατική δυναμική της Γαλλικής Επανάστασης. Η Μαρία Αντουανέτα, ξόδευε κάθε μήνα 15.000 λίβρες (75.000 ευρώ περίπου), ενώ μεγάλο μέρος του γαλλικού πληθυσμού πέθαινε από την πείνα!!! Ο Λουδοβίκος επιχείρησε να δραπετεύσει από το Παρίσι ... αλλά συνελήφθη...

Σε όλο τον πλανήτη, σήμερα, όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα (δεξιά – κεντρώα - αριστερή) αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!! Το Πασοκ σαρώνει σε όλη την Ελλάδα με ποσοστό διαφοράς 11% με ανοδική τάση και σχηματίζει ισχυρή, αυτοδύναμη, δημοκρατική κυβέρνηση!! Η αλλαγή έρχεται !!! Ο Ομπάμα ήδη υιοθετεί τη «νέα σεισάχθεια». Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει - μέσα και έξω από το Πασοκ - να κατέβει από το τρένο τώρα!! Η παραμονή της ολιγαρχίας στην εξουσία «κοστίζει περισσότερο» από το «κόστος διενέργειας» των εκλογών!!

Αγέρωχα νιάτα, περήφανα γηρατειά ο νέος μας Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι πανέτοιμος να αναλάβει το πηδάλιο της Ελλάδος, ακολουθήστε τον!! Χρέος κάθε έντιμου δημοκρατικού πολίτη είναι να χαιρετίσει και να αγκαλιάσει τις προτάσεις του νέου έντιμου ΠΑΣΟΚ.

Το παλλαϊκό ποτάμι είναι πλέον ορμητικότατο τσουνάμι και δεν γυρίζει πίσω!!!
Επιτέλους τέλος. Η Ελλάδα άλλαξε οριστικά και αμετάκλητα σελίδα μια για πάντα!!!"

Εκλογές Εδώ και Τώρα με Υπηρεσιακή διακομματική Κυβέρνηση.

Νυν υπέρ πάντων ο αγών!!!

Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας

www.koutsoukos-anastasios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: