Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

Ο παλιός καλός Ελεύθερος Τύπος

Πλήρης  στοίχιση

Σήμερα ακόμα μία απόδειξη για το πόσο συγκυριακή , ευμετάβλητη και τελικώς αναξίοπιστη είναι η πολιτική γραμμή των περισσοτέρων ΜΜΕ της χώρας. Επόχες άλλες θυμίζει το πρωτοσέλιδο του ΕΤ. Πρόσφατή ήταν η συνάντηση με τον Καραμανλή της Γίαννας Αγγελοπούλου και η ξενάγηση του στα γραφεία της εφημερίδας. Αμεση και η ανταπόκριση όπως βλέπετε. Η εφημερίδα που ανακοίνωσε το νέο, το κεντρώο προφίλ της, που προσπάθησε να εξαγνιστεί δήθεν από το παραδοσιακό της "δεξιό" προφίλ επιστρέφει δυναμικά. Από εκδοτικής /επιχειρηματικής απόψης ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται και από ότι φαίνεται διαθέτει και πολλές... Γιατί πάντα η εκδοτική ερμηνεία μπορεί να ξεπεράσει τα όρια της κάθε φαντασίας στην Ελλάδα !!!

5 σχόλια:

Trofonios είπε...

Εδώ φίλτατε Μεδεών όλη η Ελλάδα χάζεψε τον πρωθυπουργό της να επισκέπτεται την κυρία πρόεδρο της φυλλάδας.
Είμαι πεπεισμένος ότι δεν ήταν μια απλή επίσκεψη καλής θέλησης. Σίγουρα είχε πέσει στα πόδια της να τον υπερασπιστεί μιας και αποτελεί το τελευταίο του χαρτί.

Medeon είπε...

Ετσί είναι αγαπητέ τροφώνιε
Θα διαφωνήσω μόνο ως πρός το τελευταίο χαρτί όμως καθώς εσχάτως και στο μεγάλο κανάλι έγιναν και γίνονται αγαθοεργήματα υπέρ Καραμανλή!!

Trofonios είπε...

Έχεις δίκιο. Είδα χθες τα σάλια προς τον Μαρκογιαννάκη. Ξέρασα.

Ανώνυμος είπε...

Ego to elega kai to pisteua oti to megalo Athlio kanali edo kai kairo exei allaxei rota. Akoma kai prin tis ekloges tou 2007.

Tha to aitiologiso apla kai laika me podosfairiko paradeigma:

Otan enas paixtis mia omadas einai poulimenos den pairnei tin mpala na valei autogoal monos tou. apla paizei xalara kai auto arkei.

To idio me to mega prin tis ekloges tou 2007 kata ton maiou peripou meta tis sinonoeiseis Theodorou-Ntavagidon. Opote to Pasok pigene na apokteisei Momentum autoi sfirisan kleftika kai allazane to thema...

kai auto eprepe na einai ena kanali tou Pasok oxi tis dexias. Alla o Labrakis exei istoria se autou tou idous ta poulimata.

Opote, to provlima einai mesa apo ta teixoi oxi apo exo...

Alessandro.

Medeon είπε...

Εχείς απόλυτο δίκιο Αλεσσάνδρο. Ετσί ακριβώς είναι. Καλό είναι να γνωρίζουμε την Ιστορία αλλά και να ξέρουμε να βλέπουμε.