Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

Το στέκι των bloggers από Παπανδρέου


Την στιγμή που το ΠΑΣΟΚ δείχνει να φλερτάρει με έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας μια αξιόλογη πρωτοβουλία χρήζει αναφοράς. Ανεξάρτητα από την άποψη που εχεί κανέις για τον Γίωργο Παπανδρέου αξίξουν συγχαρητήρια για όλες τις πρωτοβουλίες που οργανώθηκαν διαδικτυακά και προώθησαν ένα forum ιντερνετικού διαλόγου τα τελευταία 4 χρόνια.Μετά την οργάνωση ,με εξαντλητικές θεματικές ενότητες προσυνεδριακού διαλόγου στην πορεία προς το Συνέδριο του 2005 και τα ηλεκτρονικά σοσιαλιστικά περιοδικά,δίνεται χώρος πλεον στη νέα μορφή της ποικιλόμορφης εκφράσης που με καταιγιστικούς ρυθμούς πρεσβευούν οι bloggers.Βέβαια η σημείώση στην αρχική σελίδα bloggers που στηρίζουν Παπανδρέου με βρίσκει αντίθετο γιατί προωθεί κατηγοροποιήσεις ανάμεσα σε καλούς και κακούς bloogers και μερικώς αναπαράγει πρόσφάτες ταξινομήσεις. Δεν ύπαρχεί νόημα να γίνεται αναφόρα σε bloogers αλεξιπτωτιστές, από όλο το κόσμο,που εμφανίστηκαν με 5,6 άρθρα express εκείνο το θλιβέρο δίμηνο για το ΠΑΣΟΚ και μετά εξαφανίστηκαν, μόνο και μόνο επειδή στήριξαν Παπανδρέου.Στο σχετικά εγγύς μέλλον θα φανεί έαν έιναι αναπόφευκτες. Θυμίζουμε ότι και εμείς στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Γέωργιο Παπανδρέου μέσα από τo blog viotia.blogspot.com καθώς ιδίως ο άχαρος τρόπος διεκδίκησης του έτερου υποψηφίου Ευάγγελου Βενίζελου και το κλίμα εσωστρέφειας που καλλιεργήθηκε συστηματικά από το πάλαι ποτέ εκσυγχρονιστικό μπλογκ την προηγούμενη τριετία έγειρε την πλάστιγγα στην δική μας Συνείδηση συντριπτικά υπέρ του Παπανδρέου. Ωστόσο στην Νέα Αφετήρια επιμένουμε δεν βοηθούν οι κατηγοροποιήσεις. Hδή το σχετικό σήμα των bloogers, σε στυλ msn messenger εξαφανίστηκε ως δια μαγείας την τελευταία εβδομάδα από τα δημοφιλή blogs που στήριξαν Παπανδρέου, όπως και η γενική σελίδα με την συνάθροιση των blogs.

H σχετική δημοσιοποίηση τώρα έχει από του διαχειριστές του ΠΑΣΟΚ έχει ως εξής.
Η ιστοσελίδα του Γιώργου Παπανδρέου αναδημοσιεύει άρθρα από διάφορα ιστολόγια σχεδόν καθημερινά. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τίτλο « Το στέκι των blogs» οι επισκέπτες της ιστοσελίδας πληροφορούνται για το διάλογο σχετικά με το Νέο ΠΑΣΟΚ, την Αυτό-οργάνωση και το Περιβάλλον.

Κάθε θεματική ενότητα παρουσιάζει σε λίστα τους τίτλους των άρθρων. Αυτοί συνδέουν στο πλήρες κείμενο του εκάστοτε άρθρου, ενώ φυσικά υπάρχει σύνδεσμος προς το ιστολόγιο του συντάκτη.

Δείτε στο στέκι των blogs τα πιο πρόσφατα άρθρα από κάθε θεματική ενότητα

Αναλυτικά, οι τρεις ενότητες είναι:

Το νέο ΠΑΣΟΚ. Με άρθρα που επικεντρώνονται στα θέματα επανίδρυσης και επαναθεμελίωσης του ΠΑΣΟΚ όπως αυτά τίθενται από bloggers.

Αυτό-οργάνωση . Με άρθρα σχετικά με την αυτό-οργάνωση των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ στο Διαδίκτυο και τα blogs, στα Κινήματα για το περιβάλλον και τα πολλαπλά δίκτυα ελεύθερης και δημιουργικής συμμετοχής.

Περιβάλλον . Με άρθρα τόσο αναφορικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που εντοπίζονται, όσο και με αντίστοιχες δράσεις σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.

Το επίπεδο είναι πολύ κάλο και ρηξικέλευθες προτάσεις κατακλύζουν το site papandreou.gr. Μία βόλτα αξίζει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΗ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΚΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ;

ΜΗΠΩΣ ΜΑΚΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΦΑΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΚΗ;
ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΜΑΚΗ! ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ.
ΑΙΣΧΟΣ ΜΑΚΗ.
ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΛΕΝΕ.
ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ.
ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΟΛΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ/
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ 5.000.000 ΕΥΡΩ Ο ΘΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ. Ο ΜΑΚΗΣ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ, ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΔΟΕ;
ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ;
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΗΚΕ ΜΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΙΑΔΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝΙΑΔΑ,ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΩΧΡΙΟΥΝ!!!ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!!!ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ,ΣΑΜΑΛΙΙΙ....!!!

Ανώνυμος είπε...

Μεδεών. το αστέρι μας ο Τόγιας είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου.Βουνό με βουνό δε σμίγει.