Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Οι δραστηριότητες του Β. Γεωργίου
Με καθυστέρηση λίγων ημερών είναι η αλήθεια δημοσιεύουμε τα τρία μηνύματα που λάβαμε από το γραφείο του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Γεωργίου

Κεντρική Ομιλία του Βαγγέλη Γεωργίου στη Λιβαδειά

Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βαγγέλης Γεωργίου θα μιλήσει το Σάββατο, 26.09.2009 και ώρα 18.30, στη Λιβαδειά, στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας.


"Την Τρίτη, 22/9, και την Πέμπτη, 24/9, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Βαγγέλης Γεωργίου, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο, το Τελωνείο, τη Νομαρχία και το Ι.Κ.Α. στη Θήβα.

Κατά την διάρκεια των επισκέψεών του είχε την ευκαιρία να έρθει για άλλη μια φορά σε επαφή με τις Διευθύνσεις των Υπηρεσιών και τους εργαζόμενους και να συζητήσει τα χρόνια προβλήματα που υπάρχουν, τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, σε κτιριακές εγκαταστάσεις, σε τεχνικό και τεχνολογικό εξοπλισμό.

Πολλοί από τους εργαζόμενους και κυρίως οι νέοι έχουν προσληφθεί με τα προγράμματα STAGE, φαινόμενο ιδιαίτερα διαδεδομένο στα Νοσηλευτικά ιδρύματα.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εγγυάται, την κατάργηση των προγραμμάτων STAGE στο Δημόσιο, ενώ ο Βαγγέλης Γεωργίου δεσμεύεται να παλέψει, αν ο Βοιωτικός λαός τον τιμήσει με την ψήφο του, για τη λύση των προβλημάτων στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Για το δικαίωμα στην εργασία.

Για τα ασφαλιστικά δικαιώματα.

Για την εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα.

Για την ασφάλεια του πολίτη.

Για μια καλύτερη δημόσια παιδεία και υγεία.

Για μια Νέα Βοιωτία."Μπροστά σε πλήθος συντρόφων, το βράδυ της Τετάρτης, ο υποψήφιος Βουλευτής Βαγγέλης Γεωργίου πραγματοποίησε την Κεντρική του ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και ενώπιον ενός ενθουσιώδες κοινού, που τον διέκοπτε με ένθερμα χειροκροτήματα, ανέλυσε το όραμά του για τη Βοιωτία.

Άμεση προτεραιότητα έδωσε:

Στη σύνταξη του Εθνικού Κτηματολογίου στο Νομό.

Στη θεσμοθέτηση Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων (Χρήσεις Γης) στους Δήμους του Νομού.

Στη χωροθέτηση ΒΙΟΠΑ (Βιοτεχνικού Πάρκου) στην ευρύτερη ζώνη της τέως επαρχίας Λιβαδειάς, καθώς και την ένταξη σε οργανωμένη ΒΙΠΕ της Βιομηχανικής Περιοχής Οινοφύτων-Σχηματαρίου. Στην ένταξη σε σχέδιο πόλης των παραλιακών οικισμών.

Στη στελέχωση της Δημόσιας Διοίκησης.

Στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος από την άναρχη ανάπτυξη των βιομηχανιών και στον χωροταξικό σχεδιασμό για μια βιώσιμη ανάπτυξη με αειφορία.

Στη δημιουργία έργων υποδομής στο Γεωργικό Τομέα στην Κωπαΐδα, τα Βάγια, τον Ορχομενό, τη Χαιρώνεια, τη Δαύλεια, τις Πλαταιές, κ.λ.π.

Στη στροφή προς την καλλιέργεια πιστοποιημένων και βιολογικών προϊόντων.

Στη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα διαχείρισης των υδάτινων πόρων.

Στην πλήρη εφαρμογή και επέκταση του προγράμματος ΣΥΝ-ΚΟΙΝΩΝΙΑ, για τη σύνδεση όλων των Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού με την Βιομηχανική Περιοχή Σχηαμταρίου-Οινοφύτων.

Στην ανάπτυξη του Τουριστικού προϊόντος.

Στην επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου ως τη Λιβαδειά.

Στην κατασκευή του οδικού άξονα Θήβα-Λιβαδειά, του περιφερειακού της Θήβας και τη σύνδεση των παραλιακών οικισμών του Νομού.

Στον επαναπροσδιορισμό της σχέσης της Ε.Υ.Δ.Α.Π. με το Ν. Βοιωτίας, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί φθηνότερο νερό για την υδροδότηση και την άρδευση.

Στην εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών προγραμμάτων που θα έχουν σαν αποτέλεσμα την προστασία του περιβάλλοντος και την προστιθέμενη αξία για τους αγρότες.

Στη δημιουργία δημοπρατηρίων γεωργικών προϊόντων, ώστε να προστατεύεται το γεωργικό προϊόν και το αγροτικό εισόδημα από τους μεσάζοντες.

Στη διάδοση του εθελοντισμού.

Δεσμεύτηκε ότι θα είναι κοντά στους νέους, τους οποίους πιστεύει και τους οποίους στηρίζει, γιατί, όπως τόνισε, χωρίς τη νεολαία δεν έχουμε μέλλον, κοντά στους αγρότες, τους εργάτες, όλους τους πολίτες της Βοιωτίας, παρακολουθώντας από κοντά τις συνελεύσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Ο κ. Γεωργίου έκλεισε την ομιλία του, ζητώντας από τους πολίτες να τον υποστηρίξουν στην προσπάθειά του αυτή να μπει στη Βουλή και να παλέψει για μια νέα Βοιωτία, για μια Βοιωτία που να αξίζει στον κάθε πολίτη της.


Ευχαριστούμε θερμά τους συντρόφους που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση και δίνουμε νέο ραντεβού στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας στη Λιβαδειά το Σάββατο 26/9 στις 18.30. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: