Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Ωρα ΠΑΣΟΚ




Δεν θέλουμε ακόμα να σχολίασουμε την σοβαρότητα του διαγγέλματος Καραμανλή. Προφανώς στερείται και της στοιχειώδους αληθοφάνειας όπως και εκείνο του 2007.Πολλόι πολίτες περίμεναν να την ώρα σαν Λύτρωση για να αποχωρήσει η κατά πολλούς χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος Μεταπολιτευτικά. Ωστόσο η ασφάλεια του πολιτικού μας συστήματος όπως και συνταγματικη λειτουργία της Δημοκρατίας μας απαίτει σοβαρότερη διαχείρηση των θεσμών και σεβασμό στους πολίτες, την απογοήτευση τους και την οικονομικη τους δυσχέρεια. Εύχομαι να είναι η τελευτάια φόρα που η Χώρα πηγαίνει σε πρόωρες εκλογες με περιφρονητικές για το Σύνταγμα και του Θεσμούς δικαιολογίες.

Πάντως Κύριε Καραμανλή οι Εκλογές δεν είναι παιχνιδακι, αρθράκι τυχαίο στο Σύνταγμα για να πάιζετε ότι ώρα θέλετε ούτε ο Λαός είναι αφελής να πιστέψςι τους λόγους που επικαλεστήκατε!

Παρόλα αυτά, προσφέρεται έστω και με αυτό τον τρόπο στον Γεώργιο Παπανδρεου, έναν πολιτικό με Ήθος και αλήθινες προθέσεις προσφοράς και στήριξης των Αδυνάτων η δυνατότητα να βελτίωσει την τραγική εικόνα της Ελλάδας. Αλλά όμως θα ύπάρχουν εφεξής και ακόμα και πολλοί σκόπελοι,δυσκολίες για το ΠΑΣΟΚ, είτε λόγω του εκλογικού συστήματος, είτε λόγω των ανίαρων συμμαχιών στις οποίες πάντα επικρατούσε η Κεντροδεξία Παράταξη είτε τέλος λόγω του γνωστού συστήματος της Ελλάδας των γνωστών αγνώστων 5 οικογενειών που στέκονται αμήχανα μπροστά στο Απροσδόκητο, το Ανεξέλεγκτο,σε αύτον που πολέμησαν σφοδρά τόσους Μήνες δηλάδη τον Πρόεδρο του Πασοκ. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα αλλά πρέπει να υπάρχει αισιοδοξια.


Αύριο ξημερώνει 3 Σεμπτέβρη, 35 Χρόνια από την Ιδρύση και το Οραμα του Ανδρέα. Είναι κάποιες φορές που όλα ταιριάζουν μαγικά

Δεν υπάρχουν σχόλια: