Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Καλύτερος όλων ο Παπαδημούλης...


Εκατσά και είδα Πρετεντέρη και Ανατροπή μετά από καιρο σε μία πολύ καλα οργανωμένη εκπομπη για την ακρίβεια. Συνωστιζόταν η καημένη η Διαμαντοπουλου και ο ακόμα πιο αδύναμος Κυριάκος Μητσοτάκης μη μπορώντας να δικαιολογησουν την αδικαιολόγητη ανυπαρξία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στα θέματα της ακρίβειας τα τελευταία δέκα χρόνια. Ξύπνησε ο Γίωργος και έκανε την πρόταση για τα μέτρα υπερ των δανειοληπτών αλλά ήδη είναι καθυστηρεμένη η αντίδραση.
Εδέιξε ο Πρεντετέρης τους Πίνακες με τις 50.000 κατασχέσεις εν ετει 2008 και από την άλλη τις αυξήσεις στην αγορά Mercedes BMW και φουσκωτών και μόνο ο Παπαδημούλης το έπιασε το νόημα και μίλησε για επιδείνωση των κοινωνικών αντιθέσεων και εμμέσως για
τάσεις εξαφάνισης της μεσαίας τάξης κάτι για το οποίο φωνάζουμε εδώ στην sociopolitici απο τον καιρό που εμφανιστήκαμε. Βέβαια σε μία τέτοια κατάσταση συρρικνώνεται πολιτικά και η δεξαμενή του μεσαίου χώρου. Εάν θα ήθελα ένα στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ απο το ΣΥΡΙΖΑ αυτός θα ήταν μακράν ο Παπαδημούλης. Ούτε Μπίστηδες ούτε Κουνελάκηδες που έφερε ή ήθελαν να έρθουν επι Σημίτη.

Ελπίζω να τον εκτιμούν και εκεί στην Χαριλάου Τρικούπη. Ο πίο δραστήριος Ελλήνας Ευρωβουλευτής τα τελευταία χρόνια.. Οτάν βγήκε ο εκπρόσωπος των Τραπεζών μόνο αυτός παρέθετε στοιχεία για την ακρίβεια και τα υπερκέρδη των τραπεζών. Τέτοια στελέχη χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ. Θα έχουμε τακτικές παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα για τον Καταναλωτή, το κίνημα και την σύχρονή μορφή εκδούλευσης του 21ου αιώνα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο μπλογκ συχγαρητήρια για τις περισσότερες των απόψεων σου

Medeon είπε...

Euxaristo anonime

Se perimeno kai epüonima